In verband met de groei van de praktijk zoekt HEUSSEN voor de praktijkgroep Contracten en Handelsrecht een:                                       

ADVOCAAT MEDEWERKER CONTRACTENRECHT

Je hebt tenminste 4 tot 6 jaar ervaring, opgedaan op een advocatenkantoor met een commerciële advies- en procespraktijk of als advocaat in loondienst bij een (grote) multinational. Je hebt ervaring opgedaan op het gebied van commercial contracting and litigation en bent gewend in het Engels te adviseren en redigeren.

Je hebt een gedegen kennis van het algemene contractenrecht en bij voorkeur gespecialiseerde kennis op het gebied van bijzondere overeenkomsten, zoals agentuur en distributie en/of andere onderdelen van het handelsrecht. Daarnaast heb je regelmatig in de rechtszaal gestaan.

Je bent in staat onze, doorgaans grote, internationale cliënten te begeleiden bij het opstellen en uitonderhandelen van hun operationele contracten en hen te vertegenwoordigen in de rechtszaal en voor arbitrage panels. Te zijner tijd procederen bij de Netherlands Commercial Court zal een belangrijk deel van de proceswerkzaamheden omvatten.

Je opereert met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid en begeleidt en adviseert zelf cliënten. Tegelijkertijd ben je een teamplayer, die met plezier samenwerkt met de specialisten uit de praktijkgroep en daarbuiten en graag en regelmatig overlegt. Je draagt zelf verantwoordelijkheid voor de zaken van cliënten en weet toegevoegde waarde te leveren die bijdraagt aan het (ondernemers)succes van de cliënt.

Je herkent je in onze kernwaarden (professioneel – specialistisch – ondernemend - ambitieus – integer) en ambieert te excelleren binnen een compact en specialistisch team waar hard maar met humor samengewerkt wordt.

Procedure:

Jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten en eventuele (student) stage beoordelingen kun je sturen naar hr@heussen-law.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nana Le Brun - van Susante, kantoordirecteur (nana.lebrun-vansusante@heussen-law.nl of 020 312 28 04).