Vacature advocaat-stagiaire Ondernemingsrecht

Binnen de praktijkgroep Ondernemingsrecht  zijn wij voor de advocatuur op zoek naar een:

ADVOCAAT -  STAGIAIRE  

Als advocaat-stagiaire werk je mee in de transactie- en de adviespraktijk.  Je bent bezig met fusies, overnames, herstructureringen en joint ventures. Steeds in teamverband, ondersteun je vennoten en senior medewerkers met het verrichten van due diligence onderzoek, opstellen van transactie documenten en de coördinatie van het proces. Je helpt Nederlandse en buitenlandse bedrijven met het opzetten van vennootschapsrechtelijke structuren en je adviseert – in nauwe samenwerking met het notariaat – over alle aspecten die daar bij komen kijken.

Je bent bijna of recent afgestudeerd en hebt eventueel enige relevante werkervaring. Je herkent je in onze kernwaarden (professioneel- specialistisch – ondernemend – ambitieus – integer) en streeft te excelleren binnen een compact maar specialistisch team waar hard maar met humor samengewerkt wordt.

******

Procedure:

Jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten en eventuele (student) stage beoordelingen kun je sturen aan hr@heussen-law.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nana Le Brun – van Susante, kantoordirecteur (nana.lebrun-vansusante@heussen-law.nl of 020 312 28 04).

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:

terug