Nils E.W. van Dijkman

Partner

Telefoon: +31 (0)20 312 28 11

Mobiel: +31 (0)6 222 30 516

Email: nils.van.dijkman@heussen-law.nl

LinkedIn:Nils van Dijkman is partner in de praktijkgroep Arbeidsrecht. Na zijn afstuderen aan de Universiteit Leiden in 1990 werkte Nils voor Trenité van Doorne in Rotterdam in de ondernemingsrecht – en arbeidsrechtsectie. Daarna werkte hij bij Landwell Nederland (en diens rechtsvoorganger Pricewaterhouse Coopers) dat in 2004 fuseerde met Van Doorne.

Nils is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht met speciale aandacht voor reorganisaties, de arbeidsrechtelijke aspecten van fusies en overnames, internationale overeenkomsten, procederen, outsourcing etc. Hij adviseert zowel Nederlandse als buitenlandse cliënten, waaronder directeurs en managers.

Behalve de Nederlandse heeft Nils van Dijkman ook de Zweedse nationaliteit. Hij spreekt en schrijft vloeiend Zweeds en is hoofd van de Zweedse praktijk binnen Heussen. Van 2008 tot 2015 was Nils voorzitter van de Nederlandse Zweedse Kamer van Koophandel en is benoemd tot “Honorary Member” als dank voor zijn inzet bij de ontwikkeling van de Zweedse Kamer van Koophandel in Nederland.

Amsterdam

HEUSSEN Advocaten & Notarissen
Oval Tower, 10e etage
1101 HE Amsterdam
Nederland
  Locatiegegevens

Talen: Nederlands, Engels, Zweeds

Praktijken:
Arbeidsrecht
Zweedse desk


  • Recommended lawyer 2017 Legal 500