Student stages

Bij HEUSSEN zijn we trots op ons werk en we laten rechtenstudenten dan ook graag zien wat we doen in specialistische praktijkgroepen zoals Ondernemingsrecht, Banking & Finance, Arbeidsrecht en Procesrecht.

In het voor- en najaar hebben wij plaats voor ambitieuze studenten in de laatste fase van hun studie die kennis willen maken met en mee willen werken in onze praktijk. Student-stagiaires mogen meekijken ‘in de keuken’ van zaken die binnen HEUSSEN behandeld worden. Het ene moment ga je misschien mee naar een zitting in een grote arbeidsrechtelijke reorganisatie, terwijl je het volgende moment meekijkt in de dataroom bij een due diligence of meewerkt aan de oprichting of splitsing van vennootschappen.

Je wordt natuurlijk begeleid door een advocaat of kandidaat-notaris met enige jaren ervaring. Wij denken dat een goede studentstage voor zowel jou als HEUSSEN van grote waarde kan zijn, daarom begeleiden wij studentstagiairs graag intensief en betrekken ze liefst bij alle facetten van ons vak, de collega’s en de werkomgeving.

We verwachten van student-stagiaires een meer dan bovengemiddelde interesse in het vak en juridische kennis, goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden – waarbij een goede beheersing van de Engelse taal onontbeerlijk is – maar vooral veel enthousiasme en motivatie.

Een stage duurt gemiddeld acht weken en HEUSSEN betaalt een stagevergoeding. Voor een beeld van wat een stage bij HEUSSEN inhoudt, verwijzen we je graag naar het verhaal van onze stagiaires Marlies van de Meulengraaf en Kim van Zon

Heb je interesse? Stuur een sollicitatiebrief met curriculum vitae en cijferlijst naar hr@heussen-law.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Ernst (G.E.H.) ter Braak.