Heussen trots op Chambers Global en Chambers Europe ranking

Heussen is trots op weer een Chambers Global en Chambers Europe ranking voor haar partner M&A Paul A. Josephus Jitta. Paul wordt volgens Chambers & Partners door cliënten geroemd om zijn 'goede kennis en commerciële gevoel' en wordt door een andere bron omschreven als 'erg snel reagerend, pragmatisch en deal-driven.'.

Paul verzorgde het afgelopen jaar onder andere een controlled auction sale van een groep van vleesverwerkingsbedrijven aan een door private equity gehouden koper. Verder assisteert hij een leidende door private equity gehouden Nederlandse kinderopvangorganisatie bij diens buy & build strategie resulterend in de acquisitie van meerdere targets.

Chambers and Partners is een van de meest gerenommeerde juridische gidsen ter wereld. Chambers & Partners publiceert jaarlijks zeven gidsen, die samen 185 rechtsgebieden over de hele wereld bestrijken. Met een onderzoeksteam van meer dan 150 redacteuren en onderzoekers voert het team het hele jaar door diepte-interviews uit met duizenden cliënten en referenten van de advocatenkantoren die zich hebben aangemeld voor een vermelding in een deel van de gids.

Wij zijn trots op deze aanbeveling en bedanken onze cliënten en relaties hiervoor.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:

terug