Heussen is trots op weer een Legal500 (EMEA) vermelding: Snel, accuraat, kosteneffectief en prettig om mee zaken te doen!

emea top tier firms 2018

Heussen is trots op weer een Legal500 (EMEA) vermelding: Snel, accuraat, kosteneffectief en prettig om mee zaken te doen!

HEUSSEN is opnieuw vermeld in de Legal500 EMEA 2018 editie. Haar Corporate, Commercial en M&A praktijk wordt door haar cliënten en relaties omschreven als ‘Fast, accurate’, ‘cost-effective’ and ‘a pleasure to deal with’.

De aanbevolen juristen van de praktijkgroep Ondernemingsrecht zijn Paul Josephus Jitta, die Vision Healthcare adviseerde bij de verkoop van zijn healthcare business aan Vemedia Consumer Health, Tim Schreuders, omschreven als 'proactive', Stan Robbers, aanbevolen als advocaat met ‘an impressive track record, broad M&A knowledge and an understanding of business rationale’, Martijn Koot en kandidaat notaris Ernst ter Braak.

Heussen’s arbeidsrechtpraktijk is door haar cliënten en relaties omschreven als ‘very satisfactory’, highly knowledgeable about case law, legal technicalities and practical solutions’.  

De aanbevolen juristen in de arbeidsrechtelijke praktijk zijn de ‘insightful’ Niels van Gelder, waarvan men zegt: ‘(he) understands clients’ mindsets with ease’. Hij leidt de groep samen met de ‘flexible, down-to-earth, results-driven’ Nils van Dijkman, die Aviko bij een grote reorganisatie hielp. Andere klanten zijn Sodexo, Honeywell Group en Hitachi.

Wij zijn trots op deze aanbevelingen en bedanken onze cliënten en relaties hiervoor.

 

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:

terug