Heussen opnieuw vermeld in de Legal500 EMEA editie

L500 emea top tier firms 2019

HEUSSEN is opnieuw vermeld in de Legal500 EMEA 2019 editie. Naast 'very responsive, pragmatic, and deal-driven', kenmerkt HEUSSEN zich volgens cliënten als 'a very internationally oriented law firm working to the highest quality standards' en haar buitenlandse desks worden door cliënten als 'a big plus' beschouwd.

HEUSSEN werd gerankt in de volgende praktijkgroepen:

Commercial, corporate & M&A:

Het team trad op voor het in de VS gevestigde Amerikaanse private equity bedrijf Denham Capital bij het opzetten van een partnerschap met Pembroke Resources via een Nederlandse onderneming om een portefeuille van metallurgische kolenactiva in de regio Azië-Pacific over te nemen en te ontwikkelen. 'Energetic dealmaker' Paul Josephus Jitta en Suzanne Beijersbergen worden aanbevolen, alsook Tim Schreuders die bekend staat als 'always available and provides great support on transactions’ Ook Stan Robbers wordt geroemd voor zijn 'successful Chinese practice and excellent network'.

Employment: 

Het Employment law team van HEUSSEN 'distinguishes itself by the no-nonsense culture with which cases are handled'. De Legal500 roemt HEUSSEN’s internationale capaciteiten en de buitenlandse desks. Nils E. W. van Dijkman 'gives his full attention, even on short notice, to every problem put before him'. Het team trad op namens de aandeelhouders van Kijkshop in een geschil voor de rechter in verband met het ontslag van de statutair directeur. Niels van Gelder, die zich onder andere richt op bedrijven uit Japans, adviseerde Kobelco over de werkgelegenheidskwesties die bij een fusie zijn ontstaan.

Banking & Finance:

HEUSSEN heeft de afgelopen jaren haar bank- en financieringspraktijk gestaag uitgebreid met het adviseren over tal van grensoverschrijdende transacties. Onder leiding van Martijn Koot heeft de praktijk Agnico Eagles Mines Limited, een Canadese goudproducent, als juridisch adviseur bijgestaan bij een derde wijziging en herformulering van een kredietovereenkomst van 1,2 miljard dollar. Senior medewerker Sandy van der Schaaf en Tim Schreuders vormen het team.

Wij zijn trots op deze aanbevelingen en bedanken onze cliënten en relaties hiervoor.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:

terug