Suzanne S. Beijersbergen

Telefoon: +31 (0)20 312 28 72

Mobiel: +31(0)6 427 18 855

Email: suzanne.beijersbergen@heussen-law.nl

LinkedIn:

VCard:Suzanne is advocaat binnen de praktijkgroep Ondernemingsrecht. Zij adviseert en assisteert zowel nationale als internationale bedrijven op het gebied van fusies en overnames waaronder investeringen en joint ventures.  

Recente werkzaamheden

  • Het begeleiden van een vooraanstaande Chinese multinational, producent van elektrische gereedschappen, met de acquisitie van een bekend Duits gereedschap merk;
  • Het begeleiden van een Nederlandse kinderopvangorganisatie bij de acquisitie van meerdere kinderopvangorganisaties;
  • Het assisteren en begeleiden van een Zweeds farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in zelfzorgproducten voor consumenten bij de acquisitie van een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in zelfzorg producten.

 

Bijzonderheden

Suzanne is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is in 2012 gestart bij HEUSSEN. Na een korte periode werkzaam te zijn geweest bij een ander kantoor, is zij sinds 2018 weer werkzaam bij HEUSSEN. Zij was lid van de commissie die het jaarlijkse Jonge Balie Congres organiseerde. Suzanne spreekt Nederlands en Engels.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Suzanne zich op het hoofd-rechtsgebied ONDERNEMINGSRECHT geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten.

Amsterdam

HEUSSEN Advocaten & Notarissen
Oval Tower, 10e etage
1101 HE Amsterdam
Nederland
  Locatiegegevens

Talen: Nederlands, Engels

Praktijken:
Fusies & Overnames


  • 2021 emea recommended lawyer 2021
  • L500 emea recommended lawyer 2019