Martina F.M. Priekaar

Telefoon: +31 (0)20 312 28 19

Mobiel: +31(0)6 113 31 084

Email: martina.priekaar@heussen-law.nl

LinkedIn:

VCard:Martina is toegevoegd notaris binnen de praktijkgroep Ondernemingsrecht (notariaat) en met name gespecialiseerd in (grensoverschrijdende) fusies en overnames, investeringsrondes, (internationale) herstructureringen en splitsingen. Daarnaast heeft Martina ervaring met vastgoed transacties.

Recente werkzaamheden

  • Het assisteren en adviseren van diverse (startende) ondernemingen bij de opzet van hun juridische structuur en eerste en opvolgende investeringsrondes;
  • Het assisteren bij en coördineren van een internationale herstructurering voor een beursgenoteerde onderneming;
  • Het assisteren bij en adviseren over een juridische splitsing met verschillende buitenlandse vermogensbestanddelen;
  • Het assisteren bij verschillende kapitaalstortingen door uitgiftes van aandelen of als agio storting voor één van de grootste Duitse ondernemingen die geïntegreerde klimaat en energy oplossingen ontwikkelt en produceert;
  • Het assisteren bij de aankoop en levering van bouwgrond en onroerend goed voor één van de grootste particulier gehouden investeringsmaatschappij in onroerend goed ter wereld.

 

Bijzonderheden

 

Martina heeft notarieel recht (2007) aan de Universiteit Utrecht en fiscaal recht (2009) aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd en heeft in 2012 de Beroepsopleiding Notariaat met succes afgerond. Martina spreekt vloeiend Nederlands en Engels en is lid van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB).

Amsterdam

HEUSSEN Advocaten & Notarissen
Oval Tower, 10e etage
1101 HE Amsterdam
Nederland
  Locatiegegevens

Talen: Nederlands, Engels

Praktijken:
Fusies & Overnames
Vennootschapsrecht
Notariële Praktijk
Italiaanse desk