Stan Ph. Robbers

Partner

Telefoon: +31 (0)20 312 28 17

Mobiel: +31 (0)6 537 15 680

Email: stan.robbers@heussen-law.nl

LinkedIn:

VCard:Stan is partner binnen de praktijkgroep Ondernemingsrecht en gespecialiseerd in het adviseren en bijstaan van zowel nationale als internationale ondernemingen op het gebied van nationale en grensoverschrijdende M&A transacties, waaronder fusies, overnames, investeringen en joint ventures.

Recente werkzaamheden

  • Het begeleiden van een Chinese farmaceutische onderneming bij het verwerven van een Nederlands Bioscience bedrijf;
  • Transactiebegeleiding voor een Zweedse beursgenoteerde groep actief in de toegankelijkheid sector bij haar overname van een Nederlandse producent en ontwikkelaar van innovatieve fietsen en andere vormen van transport
  • Transactiebegeleiding bij de verkoop van drie Nederlandse verpakkingsbedrijven aan een Spaanse multinational;
  • Het bijstaan van een Zweedse beursgenoteerde full-service leverancier van communicatieoplossingen bij diverse strategische overnames in Nederland;
  • Het begeleiden van een vooraanstaande Chinese multinational, producent van elektrische gereedschappen, met de acquisitie van een bekend Duits gereedschap merk.

 

Bijzonderheden

Stan is verantwoordelijk voor de Chinese Desk van HEUSSEN en reist regelmatig naar China om Chinese cliënten van HEUSSEN te ondersteunen bij hun Nederlandse en Europese activiteiten. De Legal500 beveelt Stan aan voor "zijn indrukwekkende staat van dienst, brede M&A-kennis en zijn inzicht in de zakelijke logica" en benadrukt hem voor "zijn succesvolle Chinese praktijk en uitstekende netwerk". Stan is lid van verschillende rechtsverenigingen en commissies en hij is actief binnen de Internationale Orde van Advocaten. Stan's moedertaal is Nederlands en hij spreekt vloeiend Engels, terwijl hij de Duitse taal op een gemiddeld niveau beheerst.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Stan zich op het hoofd-rechtsgebied ONDERNEMINGSRECHT geregistreerd. Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten.

Amsterdam

HEUSSEN Advocaten & Notarissen
Oval Tower, 10e etage
1101 HE Amsterdam
Nederland
  Locatiegegevens

Talen: Duits, Nederlands, Engels, Frans, Spaans

Praktijken:
Fusies & Overnames
Contracten- en handelsrecht
Chinese desk
Caribisch Nederland & Latijns Amerika Desk


  • 2021 emea recommended lawyer 2021
  • emea recommended lawyer 2022