Stan Ph. Robbers

Partner

Telefoon: +31 (0)20 312 28 17

Mobiel: +31 (0)6 537 15 680

Email: stan.robbers@heussen-law.nl

LinkedIn:

VCard:Stan is partner binnen de praktijkgroep Ondernemingsrecht en gespecialiseerd in het adviseren en bijstaan van zowel nationale als internationale ondernemingen op het gebied van nationale en grensoverschrijdende M&A transacties, waaronder fusies, overnames, investeringen en joint ventures.

Recente werkzaamheden

  • Het begeleiden van een Chinese farmaceutische onderneming bij het verwerven van een Nederlands Bioscience bedrijf;
  • Transactiebegeleiding voor een Zweedse beursgenoteerde groep actief in de toegankelijkheid sector bij haar overname van een Nederlandse producent en ontwikkelaar van innovatieve fietsen en andere vormen van transport
  • Transactiebegeleiding bij de verkoop van drie Nederlandse verpakkingsbedrijven aan een Spaanse multinational;
  • Het bijstaan van een Frans luchtvaart-, defensie-, beveiligings- en transportconcern bij het Nederlandse deel van de afsplitsing van een wereldwijde activiteit;
  • Het begeleiden van een vooraanstaande Chinese multinational, producent van elektrische gereedschappen, met de acquisitie van een bekend Duits gereedschap merk.

 

Bijzonderheden

Stan is verantwoordelijk voor de Chinese Desk van HEUSSEN en reist regelmatig naar China om Chinese cliënten te ondersteunen bij hun Nederlandse en Europese activiteiten. Stan is ‘recommended lawyer’ in the Legal500, en wordt hierin door cliënten gewaardeerd vanwege zijn “indrukwekkende 'track record' en brede kennis op het gebied van M&A en zijn inzicht in de bedrijfseconomische drijfveren van fusies en overnames”. Hij spreekt Nederlands en Engels en beheerst het Duits en Papiamento in enige mate.

Amsterdam

HEUSSEN Advocaten & Notarissen
Oval Tower, 10e etage
1101 HE Amsterdam
Nederland
  Locatiegegevens

Talen: Duits, Nederlands, Engels, Frans, Spaans

Praktijken:
Fusies & Overnames
Contracten- en handelsrecht
Chinese desk


  • L500 emea recommended lawyer 2019
  • Recommended lawyer L500 2018