Suzanne Gerritse

Telefoon: +31 (0)20 312 28 75

Mobiel: +31(0)6 249 14 061

Email: suzanne.gerritse@heussen-law.nl

LinkedIn:

VCard:Suzanne Gerritse is advocaat binnen de praktijkgroep Arbeidsrecht. Zij adviseert zowel nationale als internationale cliënten over verschillende arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Recente werkzaamheden

  • Het begeleiden van een Fins containertransportbedrijf bij een reorganisatie ten gevolge van de uitbesteding van een deel van haar activiteiten naar Estland;
  • Onderdeel van het team dat een vooraanstaande Chinese multinational, producent van elektrische gereedschappen, adviseerde over de arbeidsrechtelijke aspecten van de acquisitie van een Duits gereedschap merk;
  • Het adviseren van een Zweeds IT bedrijf over de arbeidsrechtelijke aspecten van de liquidatie van haar Nederlandse onderneming;
  • Onderdeel van het team dat een Nederlands bedrijf adviseerde over de arbeidsrechtelijke implicaties van een overgang van onderneming.

 

Bijzonderheden

Suzanne Gerritse heeft aan de Universiteit van Leiden de Master Civiel recht en de Master Arbeidsrecht behaald. In 2020 heeft zij de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) aan de Erasmus universiteit te Rotterdam met succes afgerond. Suzanne is sinds 2016 werkzaam bij HEUSSEN. Zij spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Publications

WANNEER IS EEN FUNCTIONARIS GEGEVENSBESCHERMING VERPLICHT?

DE VERLENGDE PROEFTIJD: EEN WENSELIJKE WIJZIGING? (PUBLICATIE IN TIJDSCHRIFT ARBEIDSRECHTPRAKTIJK (TAP)

NA WEIGERING PASSENDE FUNCTIE GEEN RECHT OP BEËINDIGINGSVERGOEDING

WERKNEMERS TOCH BESCHERMD TIJDENS PRE-PACK

OPSCHORTING HANDHAVING WET DBA VERLENGD TOT 1 JULI 2018

HOOGSTE BILLIJKE VERGOEDING

NIEUWE EUROPESE PRIVACYWETGEVING

HET HERPLAATSINGSVEREISTE IN INTERNATIONALE CONTREXT NAAR AANLEIDING VAN DE 'EXPAT/SHELL'-BESCHIKKING: EINDELIJK DUIDELIJKHEID?’ (PUBLICATIE IN TIJDSCHRIFT ARBEIDSRECHT 2019/23)

 

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Suzanne zich op het hoofd-rechtsgebied ARBEIDSRECHT geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten.

Amsterdam

HEUSSEN Advocaten & Notarissen
Oval Tower, 10e etage
1101 HE Amsterdam
Nederland
  Locatiegegevens

Talen: Nederlands, Engels

Praktijken:
Arbeidsrecht