Thijs L. Butter

Telefoon: +31 (0)20 312 28 98

Mobiel: +31(0)6 422 63 903

Email: thijs.butter@heussen-law.nl

LinkedIn:

VCard:Thijs is advocaat binnen de praktijkgroep Ondernemingsrecht. Hij is gespecialiseerd in het adviseren en bijstaan van zowel nationale als internationale ondernemingen bij fusies & overnames, vennootschappelijke herstructureringen en geschillen op het gebied van ondernemingsrecht en handelsrecht.

Recente werkzaamheden

  • Onderdeel van het team dat een Belgisch beursgenoteerd verpakkingsbedrijf bijstond bij diens acquisitie van een Nederlands verpakkingsbedrijf van diens oorspronkelijke aandeelhouders;
  • Onderdeel van het team dat een leidend internationaal ongediertebestrijdingsbedrijf bijstond bij diens acquisitie van een Nederlands familiebedrijf in ongediertebestrijding;
  • Onderdeel van het team dat een beursgenoteerde, gediversifieerde industriële vennootschap uit Amerika assisteerde bij de herstructurering van een deel van de groep.

 

Bijzonderheden

Thijs heeft een master Informatierecht en een master Privaatrecht behaald aan de Universiteit van Amsterdam en is sinds 2016 werkzaam bij HEUSSEN. Hij spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Thijs zich op het hoofd-rechtsgebied ONDERNEMINGSRECHT geregistreerd. Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten.

Amsterdam

HEUSSEN Advocaten & Notarissen
Oval Tower, 10e etage
1101 HE Amsterdam
Nederland
  Locatiegegevens

Talen: Nederlands, Engels

Praktijken:
Vennootschapsrecht
Banking & Finance