Amsterdam

HEUSSEN Advocaten & Notarissen
Oval Tower, 10e etage
De Entree 139-141
1101 HE Amsterdam
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 312 2800
Fax: +31 (0)20 312 2801

E-Mail: info@heussen-law.nl

Google Maps

 

Routebeschrijving

Parkeren 

Heussen heeft geen eigen parkeerplaatsen voor bezoekers. U wordt daarom verzocht in de parkeergarage P5 of P4 te parkeren. Deze parkeergarages liggen onder (P5)  en op (P4) de Villa Arena op ±5 minuten loopafstand van de ingang van de Oval Tower. In totaal dient u rekening te houden ±10 minuten extra tijd voor parkeren en lopen.

In de parkeergarage P5

Als u de parkeergarage inrijdt, houdt u links aan (“parkeren bezoekers”). U rijdt door een lange gang. Vervolgens komt u bij de slagbomen van het bezoekersgedeelte. Zodra u deze slagbomen passeert, ziet u aan uw rechterhand in de verte een slagboom met daarachter het kantorengedeelte. Hier kunt u niet parkeren (alleen vergunninghouders), maar hier moet u uiteindelijk wel naartoe om de ingang van het pand van Heussen te betreden. Loop na het parkeren dus terug naar die slagboom voor het kantorengedeelte en houd links aan (volg de gele borden Oval Tower/Deutsche Bank). Heussen bevindt zich in de Oval Tower op de 10e verdieping. U kunt bij de ingang aanbellen zodat de receptionist de deur voor u opent. Neem de trap naar de centrale receptiehal waar u zich kunt melden bij de receptie.

In de parkeergarage P4 

Als u de parkeergarage inrijdt rijdt u de parkeergarage bovenop Villa Arena in. Na het parkeren begeeft u zich naar de hoofduitgang van Villa Arena op de begane grond. U loopt om het pand aan uw linkerhand heen (o.a. Grolsh café) waar de ingang naar de centrale receptiehal van de Oval Tower zich bevindt en waar u zich kunt melden.

Openbaar vervoer

Vanaf NS en metro station Bijlmer loopt u over de Arena Boulevard richting Villa Arena, met de ArenA aan uw rechterhand. Na een aantal minuten ziet u aan de overkant van de weg aan de linkerkant ons gebouw (“Oval Tower/toren Deutsche Bank”), direct naast Villa Arena.