Wie zijn wij en wat wil jij?

HEUSSEN is een onafhankelijk en internationaal georiënteerd advocaten- en notarissenkantoor in Amsterdam. Bij HEUSSEN werken specialisten met uiteenlopende kwaliteiten maar met een aantal gemeenschappelijke kenmerken: interesse in de cliënt en zijn zaak, hang naar steeds meer kennis, nadruk op kwaliteit en een doelgerichte aanpak. Wij geven onze cliënten effectief advies op het hoogste niveau en doen dat bij voorkeur met een multidisciplinaire aanpak.

Dat betekent dat wij regelmatig op zoek zijn naar enthousiaste, leergierige advocaten of kandidaat notarissen in spé met het lef en de drive om te werken in een internationale praktijk met alle uitdagingen die daarbij horen. Maar die tegelijkertijd oog en waardering hebben voor het bijzondere van HEUSSEN: een internationale praktijk binnen de informele setting van een middelgroot kantoor. Voor actuele vacatures, klik hier.

Ben jij een afgestudeerd jurist en werk je graag op kwalitatief hoogstaand en internationaal niveau? Dan pas je bij ons. Ook ambitieuze rechtenstudenten die kennis willen maken met de dynamiek van een internationaal kantoor zijn welkom. We kijken samen met jou graag naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een studentstage.

Nieuwsgierig hoe een week van een van onze advocaten of notarissen er uit ziet? bekijk onze rubriek: "De week van..."

(Open) sollicitaties kunnen worden gericht aan hr@heussen-law.nl. Ook voor meer informatie kun je contact met ons opnemen: 020 - 312 28 00 of hr@heussen-law.nl.