Nieuwe notaris HEUSSEN Advocaten & Notarissen

DSC 5304

Vanaf 1 januari 2022 is mr. Oscar W.J. Hoefnagels (1972) verbonden aan HEUSSEN Advocaten & Notarissen, waar hij leiding zal geven aan het notariaat. Oscar is gespecialiseerd in het (internationale) ondernemingsrecht en heeft meer dan 20 jaar ervaring, met name opgedaan bij een internationaal advocaten/notarissenkantoor. De kennis en ervaring van Oscar sluit naadloos aan bij de (internationale) ondernemingsrechtpraktijk van HEUSSEN. Oscar zal Juliëtte Schueler opvolgen.

Nils van Dijkman, partner HEUSSEN Advocaten & Notarissen: “wij zijn zeer verheugd dat Oscar Hoefnagels leiding komt geven aan ons notariaat. Oscar brengt exact die kennis en ervaring mee die nodig is om onze internationale ondernemingsrechtpraktijk verder te versterken en uit te breiden.”

Oscar Hoefnagels: “ik zie de aansluiting bij HEUSSEN als de ideale stap voor de succesvolle voortzetting van mijn notariële ondernemingsrechtpraktijk. Ik kijk erg uit naar de samenwerking met mijn nieuwe kantoorgenoten en het bijstaan van cliënten in de internationale setting van HEUSSEN.

Over HEUSSEN Advocaten & Notarissen: HEUSSEN is een internationaal samenwerkingsverband van onafhankelijke advocatenkantoren dat zakelijke cliënten adviseert op een breed spectrum van juridische aangelegenheden. HEUSSEN Advocaten & Notarissen is het Nederlandse kantoor dat gevestigd is in Amsterdam en waar 25 professionals in de advocatuur en het notariaat werkzaam zijn.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:

terug