HEUSSEN heeft een sterk internationale focus. Ons cliëntenbestand omvat grote en middelgrote Nederlandse en buitenlandse bedrijven, waarbij cliënten uit met name de Verenigde Staten, Europa en Azië (met name Japan en China) ruim vertegenwoordigd zijn.

Onze juristen beheersen de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, en sommigen van hen ook Spaans, Zweeds, Japans, Chinees, Duits of Frans.

Al onze juristen hebben ruime ervaring in zowel nationale als grensoverschrijdende transacties. Zij hebben samengewerkt met advocaten, notarissen en andere  dienstverleners van ieder continent. Indien gewenst kunnen wij cliënten dan ook in contact brengen met ervaren adviseurs, waar ook ter wereld, die ieder op hun vakgebied hoog staan aangeschreven.

Bovendien werkt HEUSSEN nauw samen met het Duitse HEUSSEN RechtsanwaltsgesellschaftmbH, één van de grootste, onafhankelijke Duitse advocatenkantoren, met vestigingen in Berlijn, Frankfurt, München en Stuttgart en met het Italiaanse HEUSSEN ITALIA, met haar kantoren in Conegliano, Milaan en Rome.

EP3A4287 2 kl